svar: babben

komentar:  Babben Aldén  (b) om kaffemugg:
du kan väl köpa en till som du ska ha hos mig sen !! :D





svar: det är klart jag gör:D. men ska någ ta och köpa en stor då fast den är vi ch kostar 100 kr. men det äriaf självklart att jag ska köpa en:D.

PÖSS ÄLSKAR DIG


PÖSS


promenad

hej:D

jag tog en promenad ner till centrum idga. det var skönt! det var ganska mkt folk på centrum. jag gick ner kollde på lite kläder oc sen åt jag mat. sen drog jag mig hem:-D

nu sitter jag vid datan och kollar lite på tv oxå. kollar på tjorven. jag fattar inte att den kan vara en barn film för den är jätte sorlig ju. dom tänkte skjuta båtsman. men dom gör inte de som tur är!!:-D

jaja ska väl ta och ja vet inte men något ska jag väl hitta på:D.

PÖSS


god morgon

hej vet inte varför jag är uppe nu för jag är ledig idag. men jag vaknade vid 8 och kunde inte somna om så det är därför.

nu ska jag kolla på paradis hotel danmark.

PÖSS





mycket idag

hej

idag har det hänt mkt först så fick jag veta att kajsa bergkvist var och kastade på hagby. sen så kom det en mamma och en dotter som skulle kasta och då jobbade mamman med smink eller något. och hon hade en kasse full med smink från mak uo stor. som jag fick och sen var det lite andra märken oxå. men jag blev överkycklig!!!!:D
sen har jag ätit tårta på jobbet idag. det var anerli som är arbetsledare som bjöd. det var gått.

nu sitter jag och halv sover vid tv med mathias. vi äter lite godis och kollar på fridrott.:D

sen ska kolla på tv nu

PÖSS


jobbat klart

nu har jag jobbat klart för idag. men ska sitta i kundmottagningen i en timme nu för jag ska åka med jenny hem och hon slutar kl 5. men det blir någ bra.

idag har det regnat hela dagen som jag ville igår. men vet inte om det var så kul längre. för man blev blöt och svättig hela samtidigt. det är bättre när det blåser. men inge mera regn nu!!
 
men det är inte allt som har varit jobb. för det jobbigaste var att min mobil la av!! min rosa samsunge slutade typ fungera igår. så då lånade jag en mobil av christoffer men det la av i morse när jag kom till jobbet. så jag har varit utan mobil hela dagen! sen när det var en halv timme kvar av dagen så hittade jag en mobil i elektroniken som fungerade men själv klart så fans det ingen laddare till den då:(. så jag är mobil läs:(:(.

men mathias sa att vi fick ta och åka och köpa min nya mobil. men det kommer typ inte att bli först i morgon säkert. för han jobbar till halv 9 idag. men det visar sig.

sen när jag kommer hem ska jag hoppa in duschen. sen ska jag laga mat. det blir kött och potatis gratäng.

PÖSS



lady gaga

tycker folk att lady gaga är snygg? kan någon hjälpa mig att fatta det i så fall? för ajg ser inte det snygga i henne? det här är den sötaste bilden ajg kunde hitta på henne? men jag tycker ändå ite att honär snygg och helt farsinerande som jag vet vissa tycker?

 kolla här?? vem fan sätter på sig det dära? tydligen hon men..nej jag fattar inte:o men om det är någon som läser och tycker jag harhelt fel.rätta mig. ochberätta vad det är som är så farsinerand?



PÖSS


hemma

åå vad skönt nu är jag änligen hemma igen:D. åkte hemmifrån kvart över 6 i morse och kommer hem kl 21. det är ganska många timmar. men nu är jag hemma och nu ska jag ta mig en macka sen ska jag gå och lägga mig. jag är så jäval trött.

i morgon blir det hagby igen. men hoppas det inte blir varmt. men jag ska kolla vädret. vänta...det ska vara 18 grader på förmiddan med lite sol och 22 graderpå efermiddan med regn. så man får väl se vad det blir för väder. haha men jag hoppas det blir kallt! för blir det kallt så orkar man gå runt och man vill röra på sig för då blir man lite varm! det är inte roligt när det är typ 20 grader ute och man ska gå runt och leka trevlig. för man håller på att svättas ihjäl. men vi får se i morgon.

nu ska jag ta mig en macka och juce. sen blir det slänga sig i duschen. efter de blir det att kramas med kudden!! så himla underbart!

god natt








PÖSS




snart hemma

nu ska ska jag snart åka hem.

PÖSS


hagby kväll

nu sitter man på hagby återvinnigcentral. mathias jobat kväll. så ska sitta här til halv 9. men det är bara att gilla läget. men jag har det ganska bra. hr nyss tit pizza så nu är det bara det att jag är så JÄVLA mätt. haha men man ska inte klaga.

jag är så jävla trött. man tycker ju att om man går och lägger sig kl halv 9 så ska man inte vara trött dagen efter när man går upp 10 över sex. men vafan jag har varit trött hela jäval dagen!!



PÖSS


upplands väsby

nu har jag kommit tillbaka så nu ör det en till vecka av att jobba. men jag tror det blir bra. om inte så får jag väl vända på saken och ta och tänka att det blir vad man gör det till. eller något i den stilen. haha

PÖSS


kaffemugg



igår var jag in på lagerhaus. och då hade dom min mugg på rean:D. den kostade bara 25 kr nu:D. det är underbart!:D

PÖSS


skön helg =)

nu har jag fårr haft min lugna helg:D. det är så jävla skönt att bara får sova så länge man vill och bara inte bestämma något:D. det har varit så himla sknt!

det som jag typ har gjort är att i fredags så va jag, mamma och nea ute och åt. det blev en pizza. sen åte vi och hadlade lite. sen blev det donken på väg hem. där blev det en stor latte:D för mig och mamma och bnea tog en dricka eller något. men det donken var inte ett vanligt besök. för allt vr bra medans vi åt men sen så gick vi ut till bilen ohc sen kom mamma på att hon itne har någon mobil:O. sen går hon in och då är den borta! det va någon som snodde den!! fattar inte hur isklala meniskor det finns!!
så i lördags så åkte mamma och köpte en ny mobil. så hon har ett nytt nummer nu med.
men sen på lördagen sp gjorde vi itne så mkt.
söndag så ska vi jag nea och mamma äta lite för nea åker hem idag och jag åker tbx. så mamma blir själv:(. hatar tanken att hon ska vara själv:(.

PÖSS


god natt

god natt nu ligger jag i sängen och ska kolla på ett avsnitt av paradis hotel danmark. sen sak jag sova. gudva skönt!!!:D:D

PÖSS


lunch inställd

hej

idag skulle det ju bli lunch med janne och mathias men detblev inställt. för mathias behöve gör lite extra jobb. sen så när hafår hoppas att vädret blir bra!n var och jobbade i morse(när jag låg hemma och sov) träffade han tydligen alla han känbde på olika ställn. så det tog han typ en och en halv timme extra och jobba idag för att att han var tvungen att prata med alla.
så idag så blev det en kykling sallad. det är en standard sak att äta när man jobbar på görven för mig. haha
till det blev det ju cola så klart!!:D

men efetr som att jag jobbar kväll idag så äter jag ju midda här och det blir köttfärsås och pasta sen igår! YAMY:D.

ska väl få tag på mathias (han är ute och sopar rampen) så jag kan få uppgifter.
det jag vet att jag ska göra idga är attstäda fikarummet.(DET BEHÖVS) sen ska jag oxå göra en telefon lista. så hoppas det blir en chill dag.

i morgon far jag ju hem till ransta:D. ska få vara hemma i en helg nu. ska bli underbart. ska umgås med Linnéa och sen kanske babben om hon har tid. men en sak som jag ska gör är att SOLA och BADA!!
men bara för det så kommer det väl blåsa regna och bli kallt!! men jag får hoppas på att vädret blir bra!!:D

P.S vädret ser inte så lovande ut just nu iaf. det ser ut som att det ska bli regna här:(.  (idag alltså)






PÖSS


paradis hotel danmark

nu sieeterjg och kollar på paradise hotel danmark på tv6 play. det blir första avsnittet nu. visste inte att det gick en säsong just nu ¨på webben. med det gjorde det. så hej svejs:D



PÖSS


köttfärs

köttfärsen var god:D

riktigt god:D:D:D:D:D:D<3

PÖSS


svar: nattha


kommentar:
Nattha om bilder...: fin blogg (:

svar: tack dsm!!







cam gigandet

fy fan vad han är snygg!!!

jag dör när jag ser han!! han har allt!!

pengar(skådis)
klädstil
snygg
magrutor

sen är han säkert snäll och allt det! det måste han vara för det ärdet viktigaste. även fast man kollar mkt på utsidan. men insidan måste vara fin annas tror jag inte det skulle funka för mig!!!:D:D



men ser han inte snäll ut?:O




visst har han fin kropp?:D:D
visst blir man helt galet kär i han:D


PÖSS


orkar inte...

idag känner jag bara att jag inte orkar blogga. men jag ska väk skriva lite ändå:D

hej:D

idag har jag jobbat och det var en dam där som fick nästan halva fingret avslitet idag:( det såg någ inte bra ut. men hon kom till akuten och dom fixade det där.
annas en lugn dag på hagby.

i morgon blir det görven. fast då jobbar jag ju kväll sådå fär ajg sova till drygt 9-10. det kommer vara fett nice!! sen har jag och mathias blivit bjudna på lunch imorgon. det blir med en vän till mathias. eller jag vet oxå vem det är han heter Lill janne. haha vi ska iaf ätapå Daisys:D. hoppas det blir bra:D

sen hoppas jag att detblir en lugn dag på görven. men nu ska jag gå och lära mig att kaga mathias köiifärsås. det som ska vara i är:

nötfärs
taco krydda
krosade tomater

till det har man spagetti.

nu kan jag inte lova att det är gått för jag har ju ite själ provat men jag tror det blit gått. för det är jennifer som har lärt mathias det och hon är jätte kräsen när det gäller mat. (ta inte illa upp jennifer)

PÖSS


mobil

hej

var och titade på mobil idag. jag tror det blir en sony ericsson U8i vivaz pro:D.




någon som vet något om den så skriv till mig:D:D



PÖSS


lunch

hej

ni äter jag min goda kycklingsallad med pasta. rikgtigt god:Dkyklingsallad

morgon

god morgon!!:D



nu sitter jag på jobbet och har nästan nyss kommit hit. det har varit en lång morogn för mig. för först så ringde inte klockan i morse. självklart!!
sen så ringde det folk från hagby och sa till mathias att han var tvungen att åka ditt ohc låsa upp ett skåp. såå gjorde vi det sen så skulle vi u dricka kaffe där och parata med chefen. haha det var första gången jag träffade han idag. men det gick bra fast han är skit ful!! haha. sen efetr det så åkte jag och mathias och hämtade middan som vi hade glömt hemma. det blir snabbmakaroner och köttbullar. haha inte så jävla gått med det går väl ner. men somtur så köpte vi lunch oxå. fast detblir en kyklingsallad från ok:D haha men det brukar vara ganska goda:D

nu ska jag chilla tills jag börjar. jag börjar ju inte först kl 12. då ksa jag gå en städ runda sen blir det väl åvcidag. sen ska jag ju självkart bråak lite påmackan oxå:D.

PÖSS


bilder...





jag och jenny sitter hemma i knivsta och har typ inte så mkt att göra. men ska snart äta:D

PÖSS



för kärleken

hej jag och jenny har varit på bio idag. vi kollade på "för kärleken". men jag kan inte säga att det är den bästa filmen jag har sätt men den var på något vis bra ändå. haha jag kna inte sätta ord på vad det va. men när det gäller att kolla på film så är jag en rikigtr romantik och drama nörd. haha de är klart att jag gillar humor och spänning oxå men det är inte mina favoriter. men en sak som jag inte kolla på är krig,rymd filmer.


men om jag ska betyg sätta filmen så sätter jag typ en 4 av 10.



nu så har jag och jenny nyss fixat naglarna och ska kolla på film och tjocka chis.

god natt


PÖSS


häggvik

hej

jag är med jenny nu:D

det böev att gå ut och äta med mathias och jenny idag. i åt på någon redturan:P. haha men sen så åkte vi och handlade. i butiken så larvde vi oss. haha sen så hade jag och jenny ite någotoch göra så vi tåg tåget till hägvik och åt på donken sen åkte vi hem. haha det var dagens lilla utflygt. hahah men nu ksa jag ta och gå och sova snart för i mogon ska jag upp och jobba. sen blir det bio med jenny.

PÖSS



godis är gott..

hej jag ska sova nu för jag är så¨jävla trött. så allt jag säger är god natt!!

PÖSS


jobbet

hej

nu sitter jag på görven och har ganska kul. haha nej det har jag inte kom typ hit för en halv timme sen. så nu ksa jag sitta här på görven med datan frm till kl 12 då jag böjar. jag kommer hit 2 och en halv timme före jag ska börja jobba..men det är för att mathias ska jobba. eller ja han har lite att göra innan. så då får jag åka hit med han. men det är okej. 

jag känner mig skit trött. haha gick upp kl 7 fast jag igentlogen hade kunnat gå upp vid 8typ. haha men jaja det är inte hela väden. 

PÖSS


                                

städa...

hej

idag har jag jobbat. det har varit väldigt okej. men jag höll på att bli väldigt arg på min chef för jag har en städ runda som jag går varje morgon. och sen när jag hade plockat bort alla min städ saker, så säger han men du kan ju ta uppe vid elektroniken och städa oxå! och då tänkte jag ba men va fan!!! det hde du ju kunna klämt ur dug lite tidigare!!! men jag ba jaha aa de kan jag väl. så fick jag plocka fram allt igen!!!

efter jobbet idag så åkte jag och mathias till en kille som mathias jobbar åt som mathas hämtade lite saker åt. men sen åkte vi och handlade och nu sitter jag hemma. men jag ska ta och äta  nu sen ska jag gå och ducha.

i morgon så blir det att jobba kväll. ska åka till Görven redan kl 9. fast jag börjar inte först kl 12:P. haha så jag får sitta på görven och med datan i 3 timmar i morgon:P haha.

PÖSS


lång dag..

hej

idag har det varit och jobbat från kl 7 till kl 16:00. efter jobbet så åkte jag och mathias till görven. han var tvungen att jobba lite där.

men annas har dagen varit bra dag. det kom en kille som kom från ett företag idag och skulle kata och då hade dom tagit hem för mkt godis som dom skulle kasta men det tog vi hand om. så vi fick massa fox kolor oh frutti kolor:D det va nice!! jag tog hem en av varje burk!:D så jag har fått godis!!!:D:D:D


nu har jag nyss duschat. och nu sitter jag och kollar på någon gammal beck med görsta ekman. "polis polis potatismos" sen till det äter jag mammas choklad bullar och dricker saft:D:D

PÖSS OCH GOD NATT PÅ ER




grattis pappa

idag skulle pappa ha fyllt 66år!!!jag saknar dig mera än vad du kan tro!!! du har vari från mitt liv i 1 år 8 månader och 4 dagar!!! jag SAKNAR DIG!!!*









varm...

nej fan va varmt det har varit idag. jag höll på att smälla av ett tag. men ja klarade mig. haha nu har jag nyss duschat och sak ta och nacak lite med b i tollen sen blir det att sova. för i morgon ska jag jobba från kl 7 till 14 tp:P. sen ska jag ducha och sen blir det att åka till v-ås på POWER MEET!!!

PÖSS


dag tre

jag är trött.. jaja blr inte så mycket att skriva idag. så allt jag säger är god natt:D
 idag har jag gjort skit göra. jag har plockat skräp. men det gjorde jag inte hela dagen utna jag varoxå uppe på rampen och hjälpe kunder. men det var ganske lungt typ heöa dagen.

PÖSS


svar: babben

KOMENTAR:

b  ([email protected]) om jag bjuder..:D:

HAHAHAHAHAHAHHAH älskar bilden på oss!
fy vilken galen bild på mig i brillor )))):

SVAR:

hahha jag gillar de me:D

ne jag tcker du är söt där:D du jag saknar dig!!!! hoppas vi får kul i helgen:D<3



frukost

nu blir det tv och frukost! det blev oboy och macak med skinka:P, haha kankse inte den nyttigaste frukosten direkt,hah men det är något iaf. haha niu ska jag snart ta och fixa mig för vi ska åka kl tolv:D. men då hörs vi.


PÖSS



sliten

nej fan va sliten man är. jag är trött som fan. som tur börjar man ett i moorognm:D fast man jobbar till kl 20 ist. men det finn ändåp inte så mycket här att göra:D men ska ta mig en macka nu:D

PÖSS


andra dagen!!

idag är andra dagen som jag jobbar. fast första dagen på görven, men man kan säga att man har líte mera att göra på Görven en vad jag ´hade att göra på hagby. men jag kan iaf säga att det är ett roligt jobb. för man har roligt fast att man inte har något att göra så är det kul. för man tittar på folket och ja det rullar in nytt folk så det är väldigt chill jobb och ma känar ganska bra:D men ska duscah nu.

PÖSS


första arbetsdagen

hej

idag har jag haft min första arbetdag! när jag skulle ditt i morde tänkte jag typ bara att jag kommer DÖ!! men sen när jag väl var där så märkte jag att det inte alls att var så jobbigt! men jag är grymt trött nu!!!


när jag kom idag så höll jag på men att rensa batterierna. det tog typ hela förmiddan! sen så har jag soppat och typ hjälpt kunder. sen när jag väl sitter där på min stol så kommer kristan look för bi, haha jag blev lite förvånad för han var llång hårig och han hade skägg:o man märker att han fixas innan han ska in i teverutan.

sen så var det en gubbe som skulle kasta en JÄTTE fin soffa!! den var tre sittsig och var underbart blommig och jag tror det var en bäddsoffa!! jag skulle ha köpt den av han!! haha jaja

det var dagen under tiden jag var på jobbet.för jag slutade ju kl 4 och då kommer lillen(min bror) och hämtar mig och kötde mig till görväln. det är en lite mindre återvinning. haha´för mathias var tvungen att göra klart något:P. så då satt vi där. men sen så åkte jag och han och handlade och på vägen ditt höll jag på att slåkna! haha ja tror jag gjorde det lite gran. haha men sen när vi kom hem så lagade mattias mat. det blev potatismos och korv. sen så har jag nyss duschat. så nu ska jag kolla på van vetteren som är på fyran. haha

jaja men ses eller hörs!!

PÖSS



sova..

nej nu blir det att sova om jag ska orka upp i morgon. men jag är fett trött oxå så det gör inte så mycket! men skriver hur första dagen på jobbet var!


PÖSS


sthlm nu

hej

nu sitter jag i soffan hemma hos mathias(min bror).kom typ nyss hitt. jag är skapligt navös för i morgon fast att jag tror att det kommer gå bra. men det känns som att alla kommer driva med mig men jag får inte ta åt mig av allt dom säger bara!

jga kom på en sak att jag fattar inte varför jag är så trött för jag har ju in te gjort något alls idag! men det kanske just det som gör att man blir så här. eller vad tror ni?

jag ahr tänkt på en anna sak oxå! att jag kanske ska ha dagens fråga? men jag vet inte för det kanke inte är så stor idé om det inte är några som läser och svarar på frågan? om det nu är ågon som läser det härakan inte den då säga vad den tycker så har jag iaf en mer åsikt än bara mig!;D haha

PÖSS


jag bjuder..:D




















jobba

Nu drar jag till stockholm och jobbar. ska jobba i 6 veckor. men att  hålla koll och trädgårds arbete på sörab. haha jaja. men jag kommer bo hos min bror. men ska paka nu men hörs!


PÖSS




många dagar

torsdag:

jag var ju in på rix fm:D och jag kan säga att jag hade väldigt kul!:D jag och babben var med babben kompis fillis:D det var kul!:D
haha när vi skulle hem så var det en cikrus för först så ville vi åka taxi hem till jessica och då fick vi priser på 100 kr av olika taxi gubbar men det tyckte vi var för dyrkt!
så vi börjar gå. och gissa vem som kommer då??
jo då kommer idol jon och hans kompis och går bakom oss. haha han ba: hallå vänta på två gentlemän. så vi väntade på dom. haha jag tittade på han och tänkte ba är inte de jon?? haha men jag sa inget för ifal det var fel haha. men sen så säger hans kompis ba känner ni inte igen han? det är ju idol jon? jag ba: neej är de det jag som tyckte det! haha aa sen så föreslog jon att vi skulle kunna sov hos han. haha men det gjorde vi inte. hahah sen så hjälpte babben han att hitta sin mobil:P haha jaja sen skildes vi åt och då gick vi en bit till och sen kom en taxi mitt i rondellen och då frågade vi han vad han skulle ta och köra oss. han tog 50 kr så vi åkte med han. haha sen kom vi hem till jessica ochndet va skit kallt hela natten.

fredag:

på fredan så kom mamma och hämtade oss så vi var och handlade och sen åkte vi hem.
när vi kom hem kommer min granne och frågar om jag vill ha ett jobb och få lite pengar. så jag ska servera på en 40:ors fest idag men babben. hah aa men dagen tog ite sut där.. han  kom typ runt 12 och frågade om jag ville snagga han?? jag ba nja...vet inte har aldrig gjort de förut. han ba om du får 100 kr då? jag ba: aa:D så jag känade 100 kr igår och 200 kr idag:D<3

lördag:

nu sitte jag och babebn  och chillar lite. haha lyssnar på nicke och nilla. haha men sen ska vi ut och spela lite fotboll. jag ska lära babben att kicka men bollen. haha sen ska vi fixa oss för vi börjar jobba kl 18. haha aa hejsvejs:D

PÖSS




svar: lucke

komentar: Postat av: lucke

trevlig blogg :P

2010-06-30 @ 12:35:12
URL: http://modegrabben.blogg.se/


 
svar: tack sak du ha:D gillar din med!:D

rix fm :D

nu blir det att äta och fixa sig. för den drar jga med babben till v-år och sak gå på rix fm festivalen. det ska blir grymt kul!! hoppas bara att vädret blir bra!

igår var jag ju hos elin och vi hade riktigt kul!! vi grillade och dansade och badade i elin pool!!:D
det va riktigt mysigt!!;D

men nu ska jag fixa mig så skriver mera i morgon!!:D

PÖSS



RSS 2.0